2019. ápr 30.

Top 5 új edzés forma

írta: Top 5 Crew
Top 5 új edzés forma

Ha szeretnéd még a nyár előtt formába hozni magad, akkor itt az idő, hogy átmozgasd magad a bikini szezon előtt. A következő bejegyzésünkben olyan különleges edzés típusokat ajánlunk neked, amik garantáltan meghozzák a kedvedet a testmozgáshoz. Ha kicsit meguntad a szokásos edzés formádat, bátran vágj bele egy új kalandba!

#5 GiryaFit

Ha igazán sok energiád van, akkor neked találták ki a GiryaFit edzés formát. A mozgáshoz kettleball golyót is használnak, mely segíti a test dinamikus átmozgatását. Ha fontos számodra a zsírégetés, erősítés, vérkeringés és szívműködés javítása is, akkor ne hagyd ki a következő órát.

 #4 Party Fitnesz

Tetszeni fog az óra, ha kedveled a zenés, táncos kikapcsolódásokat. Az fitnesz olyan változata, ahol több fajta tánc stílus is keveredik. Emellett aerobik elemek és egy kis box is keveredik a party fitnesz stílusában.

#3 Kangoo

Ez az ugrabugrálós sport, az aerobik egy izgalmas változata. Egy rugós lábbeliben végzik a gyakorlatokat, melyket a fitness termekben bérelni is tudsz. A speciális egyensúlyi helyzetnek köszönhetően, fejlődik az egyensúlyérzéked és az alakodon is meglátszik majd az erőfeszítés. A pögős zene pedig biztosan segít abban, hogy jó hangulatban teljen az idő.

#2 Aquafitness

Az aquafitness egy csoportos, vízben folytatott edzés. A vízben sokkal hatékonyabban fejlesztheted izmaidat, ugyanis sokkal nagyobb ellenállást kell leküzdeni, mégsem lesz megterhelő az ízületeknek. Ha nem túl jó a ritmusérzéked, az sem probléma, hiszen az edzés nem zenére történik.

#1 Air Yoga

A jóga szuper hatásairól biztosan hallottál már. Ha valami újra vágynál, akkor az air jógán, biztosan lesz kihívás! Egy air jóga órán felfüggesztett hammock, azaz egy függőágyszerű jógaeszköz segítségével zajlanak a gyakorlatok. Így kevesebb teher nehezedik a vázizomzatra és a csontokra. Ezen az órán egyúttal fejlesztheted az állóképességedet és a hajlékonyságodat is.

 

Reméljük találtál neked tetsző mozgásformát és kedvet kaptál az edzéshez. Ne feledd, sosem késő elkezdeni a gyakorlást. Biztos lehetsz benne, hogy az elért eredményeidért elismerő szavakat fogsz kapni. Mozgásra fel!

Szólj hozzá