2019. feb 23.

Top 5 kiülős hely Budapesten

írta: Top 5 Crew
Top 5 kiülős hely Budapesten

Most, hogy közeleg a tavasz és a jóidő kedved támadt a friss levegőhöz? Vagy esetleg ennél is valami finomat? Találkoznál a barátaiddal?

Cikkünkben mutatunk neked 5 olyan szuper kiülős helyet Budapesten, ahol ezeket mind megvalósíthatod!

Hiszen nincs is jobb dolog tavasszal, mint kiülni egy hűsítő limonádéval a kezedben a friss levegőre, és élvezni az első napsugarakat a baraiddal.

 

#5 Bálna Terasz

 

dsc3352.jpg

A Bálna Sétány leghosszabb terasszal rendelkező vendéglátóhelye a Bálna Terasz, mely minden nap várja vendégeit, két teraszon és egy belső részen a Bálna Bisztróban. Az alsó duna-parti szakaszon és a felső nagy teraszon (régi OlimpiCafe helyén) felszolgálók segítségével tudsz salátákat, grill ételeket, hamburgereket, desszerteket és természetesen a Bálna Terasz italait rendelni. Az egyedi panorámával, dunai levegővel megáldott sétány különleges élményt nyújt a városban élők és a turisták számára, hogy a nap fáradalmait itt pihenjék ki egy hűsítő ital és finom ételek mellett. A minőségi vendéglátás mellett folyamatos programokkal, aktivitásokkal szolgálják ki a terasz vendégeit. Esténként DJ-k közreműködésével élvezheted a város legszebb naplementéjét. A Bálna Terasz Baráti találkozók, születésnapok, buli előtti, vagy munka utáni beszélgetések tökéletes találkozási pontja, ahol a világon egyedülálló panoráma mellett élvezheted a lüktető Budapestet.

Elérhetőség: 1093 Budapest Fővám tér 11-12.

 

#4 Akvárium

 

10215b98a7437139decac1f9b564574f.jpg

A Fröccsterasztól egy selymes pázsitsávval elválasztott Akvárium lépcsőzetes teraszán sörözgetni picit olyan érzés, mintha egy sosemvolt budapesti piramis oldalán üldögélne és iszogatna az ember. A helyiek és a turisták számára is ritka népszerű helyről van szó. Gyakoriak a zenés esték is, koncertekkel.

Elérhetőség: 1051 Budapest Erzsébet tér 12.

 

#3 Fellini Római Kultúrbisztró

 

1434621098-2466.jpg

Az óbudai Római parton májustól októberig operáló Fellini az elmúlt öt év során egy szimpla folyóparti sörözős-grillezős helyből igazi fogalommá nőtte ki magát: a szerelmes párok, baráti társaságok, megpihenő biciklisták, családok és kutyás népek Mekkájaként üzemelő Fellini egy büféként funkcionáló cirkuszi lakókocsiból, egy grillpultból, rengeteg csíkos nyugágyból és raklapokból összebarkácsolt asztalokból áll, de van egy faházikó a kisebbeknek, élő zene a nagyobbaknak és egy kerékpárszervíz a kerékagyaknak is. Ínyenceknek külön ajánljuk a belga meggysört!

Elérhetőség: 1039 Budapest Kossuth Lajos üdülőpart 5.

 

#2 Fröccsterasz

 

4beac13a5ecdc765746cf9bbdda589f4.png

A Fröccsterasz a belváros szívében, az Erzsébet téren található. Kinti és benti résszel is várja vendégeit, finom ételekkel, és fröccsökkel. Ha esetleg külföldi barátainkat szeretnénk elvinni egy kiülős helyre, akkor a Fröccsteraszt kifejezetten ajánljuk, hiszen a belváros szívében, számos turisztikai látványossághoz közel található, továbbá lehetőségetek nyílik együtt megkóstolni a hungarikumnak számító fröccsöt. 

Elérhetőség: 1051 Budapest Erzsébet tér 11-13.

 

#1 High Note SkyBar

 

13475005_1744083895871505_2712691529309794704_o.jpg 

Az első helyet megszerző High Note SkyBar az Aria Hotel Budapest tetején található. Az év minden részében várja a vendégeit. A High Note SkyBar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja. Kétszintű teraszuk páratlan kilátást nyújt Budapestre, továbbá egy „jegyet az első sorba”, ha valaki a Szent István Bazilikát szeretné megcsodálni. A fantasztikus koktélok mellett a filmipar csillogó, különleges világba repítik vendégeiket! Tegyél egy sétát a színfalak mögött, élvezd a csillogást a vörös szőnyegen sétálva, és kóstold meg legendás filmek által inspirált koktél- és barfood menüt.

Elérhetőség: 1051 Budapest Hercegprímás utca 5.

 

Bízunk benne, hogy találtál hasznos infókat, ha kedved támadt meglátogatni bármelyik helyet, oszd meg velük a tapasztalataid!

Te melyik kiülős helyet ajánlanád még? Írd meg kommentben, hogy tovább szélesíthessük közösen a listát.

 

kerdo-felkialtojel.jpg

Szólj hozzá